Vytlačiť
1. Konkurencieschopnosť slovenských potravinárskych výrobkov
Názov | Konkurencieschopnosť slovenských potravinárskych výrobkov | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Súbežný názov | Competitiveness of Slovak Food Products | ||||||||
Autorské údaje | Dagmar Matošková, Jozef Gálik | ||||||||
Autor | Matošková Dagmar | ||||||||
Spoluautori | Gálik Jozef | ||||||||
Zdrojový dokument | Ekonomika poľnohospodárstva : vedecké periodikum k otázkam agrárnej ekonomiky a politiky. Roč. 18, č. 2 (2018), s. 33-50. - Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 2018. ISSN 1338-6336 | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Heslá | priemysel potravinársky * sebestačnosť potravinová * ukazovatele ekonomické * konkurencieschopnosť * potraviny * Slovensko * obchod zahraničný * výrobky domáce * trh domáci | ||||||||
Anotácia | Analýza relevantných ekonomických ukazovateľov potravinárskeho priemyslu, sebestačnosti SR v agropotravinárskych komoditách, zahraničnej obchodnej výmeny a identifikáciu podielu slovenských potravinárskych výrobkov na domácom trhu v období rokov 2012 - 2016. | ||||||||
Báza dát | ČLÁNKY | ||||||||
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika | ||||||||
Čísla | 2018: 2 | ||||||||
|