Vytlačiť
1. Alergie z potravín a histamín
Názov | Alergie z potravín a histamín |
---|---|
Autorské údaje | Zuzana Dičáková, Pavel Bystrický, Slavomír Marcinčák |
Autor | Dičáková Zuzana |
Spoluautori | Bystrický Pavel |
Marcinčák Slavomír | |
Zdrojový dokument | Slovenský Výber : mesačník manažmentu obchodu. Roč. 8, č. 12 (2004), s. I-III. - Bratislava : SON MEDIA, 2004. ISSN 1335-9266 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 641/642 - Potraviny a jedlá |
Heslá | potraviny * zdravie * potravinárstvo * bezpečnosť potravinová |
Anotácia | Nie všetky medializované informácie o potravinových alergiách sú presné a odborné. Nežiaduce potravinové reakcie. Príznaky alergickej reakcie. Potravinové alergény. Výskyt potravinových alergií. Možno potravinovým alergiám predchádzať? Histamín vo vzťahu k nežiaducim potravinovým reakciám. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2004: 1-12 |