Vytlačiť
1. Vývoj potravinárskeho priemyslu v SR v pokrízovom období
Názov | Vývoj potravinárskeho priemyslu v SR v pokrízovom období |
---|---|
Súbežný názov | Development of food industry in Slovakia in the post-crisis period |
Autorské údaje | Miroslav Grznár |
Autor | Grznár Miroslav EUBFPMKPM - Katedra manažmentu FPM |
Zdrojový dokument | Krízový manažment podniku : recenzovaný zborník vedeckých statí. S. 16-25. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2013. ISBN 978-80-225-3753-7 |
Výstup z projektu | VEGA 1/0466/11 Krízový manažment podniku |
Poznámky | VEGA 1/0466/11 |
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 663/664 - Potravinárstvo |
Heslá | priemysel potravinársky * kríza * výroba * zamestnanosť * mzdy * tržby * Slovensko |
Anotácia | Vývoj slovenského potravinárskeho priemyslu v období rokov 2005-2012. Analýza podnikov v pododboroch potravinárskeho priemyslu a ich vyrovnanie s krízovými javmi. Smer vývoja v súčasnosti. |
Kategória EPC | Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E13 02141-014, originál dokumentu |