Vytlačiť
1. Čerstvé jedlo je rastúcou súčasťou nášho biznisu
Názov | Čerstvé jedlo je rastúcou súčasťou nášho biznisu |
---|---|
Autorské údaje | Marek Legéň, Tomasz Rogacz |
Autor | Legéň Marek (Autor interview) |
Spoluautori | Rogacz Tomasz (Účastník interview) |
Zdrojový dokument | Trend : týždenník o ekonomike a podnikaní. Roč. 25, č. 20 (21. mája 2015), s. 16-18. - Bratislava : News and Media Holding, 2015. ISSN 1335-0684 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Heslá | firmy * kvalita * potraviny * reštaurácie * siete obchodné * Slovensko |
Anotácia | Rozhovor so šéfom McDonald`su pre Česko a Slovensko Tomaszom Rogaczom o situácii na slovenskom trhu, o novom segmente zákazníkov, o trende čerstvých a zdravých potravín, o výbere dodávateľov, o vzťahu Slovákov k fastfoodu, o lokálnej chuti a ponuke, o reštaurácii budúcnosti, o zavádzaní nových technológií do systému objednávania. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2015: 11-20 + 4 príl. |