Vytlačiť
1. Food Risk Management in Terms of Sustainable Consuption and Production
Názov | Food Risk Management in Terms of Sustainable Consuption and Production | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Súbežný názov | Manažment potravinového rizika z hľadiska udržateľnej spotreby a výroby | ||||||||
Autorské údaje | Jaroslava Ivančáková | ||||||||
Autor | Ivančáková Jaroslava EUBFPMKPO - Katedra podnikovohospodárska FPM | ||||||||
Zdrojový dokument | Socio-Economic Determinants of Sustainable Consumption and Production II. : Proceedings of Scientific Papers. Pp. 75-83 online. - Brno : Masaryk University Press, 2021 / Hrušovská Dana ; Sedláková Iveta ; Grisáková Nora. ISBN 978-80-210-7681-5 | ||||||||
DOI | 10.5817/CZ.MUNI.P210-8640-2021-8 | ||||||||
Výstup z projektu | VEGA 1/0708/20 Sociálno-ekonomické determinanty trvalo udržateľnej spotreby a výroby z hľadiska vplyvu na výkonnosť a konkurencieschopnosť podnikov | ||||||||
Poznámky | VEGA 1/0708/20 | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Česká republika | ||||||||
Heslá | rozvoj trvalo udržateľný * riziko * potraviny * potravinárstvo * bezpečnosť potravinová * ekonomika environmentálna * ekonomika ekologická * priemysel potravinársky | ||||||||
Anotácia | Súčasný vývoj v oblasti potravinového manažmentu rizík s prepojením na udržateľnú výrobu a spotrebu. Manažment potravinového rizika, pojmy a celkovo udržateľný rozvoj, iniciatívy, stratégie. Postoj k aktuálnej situácii v zelenej ekonomike v kontexte trvalo udržateľného rozvoja s dôrazom na vývoj v rámci Európskej únie. | ||||||||
Kategória EPC | Vedecké práce v zahraničných recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách | ||||||||
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
Archív EPC | E21 00811-009, kópia plného textu | ||||||||
|