Vytlačiť
1. Zeleninou a ovocím proti starnutiu
SYS | r042075 | |
---|---|---|
LBL | ^^^^^naa^^22^^^^^^^^450^ | |
005 | 20230602072800.3 | |
100 | $a 20010622a2001 m y0sloc0103 ba | |
101 | 0- | $a slo |
102 | $a SK | |
200 | 1- | $a Zeleninou a ovocím proti starnutiu $e minerálne látky a ostatné zložky $f Viliam Horniak $h II. časť |
330 | $a Minerálne látky prítomné v ovocí a zelenine - horčík, vápnik, draslík, flavonoidy. Dôležitá zložka ovocia a zeleniny - vláknina. Rizikové zložky v ovocí a zelenine. | |
463 | -1 | $1 001 eu_un_cat*0007433 $1 011 $a 0042-9406 $1 200 1 $a Výživa a zdravie $e časopis pre výživu $v Roč. 46, č. 2 (2001), s. 41-42 $1 210 $a Bratislava $c Slovenská spoločnosť pre výživu $d 2001 |
541 | 1- | $a Using vegetables and fruits against age |
610 | 1- | $a výživa $9 eu_un_auth*h0007244 |
610 | 1- | $a ovocie $9 eu_un_auth*h0004079 |
610 | 1- | $a zelenina $9 eu_un_auth*h0007490 |
610 | 1- | $a zdravie $9 eu_un_auth*h0007461 |
675 | $a 338.439 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000168 $x Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy | |
700 | -1 | $3 eu_un_auth*p0060579 $a Horniak $b Viliam $4 070 |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20010622 $g AACR2 |