Vytlačiť
1. Kvalita ako významný faktor konkurencieschopnosti vybraných potravinárskych produktov Slovenska v európskom hospodárskom priestore, s dôrazom na krajiny Vyšehradskej štvorky
Názov | Kvalita ako významný faktor konkurencieschopnosti vybraných potravinárskych produktov Slovenska v európskom hospodárskom priestore, s dôrazom na krajiny Vyšehradskej štvorky : dizertačná práca | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Autorské údaje | Vanda Rogovská, školiteľ: Alica Lacková | ||||||||
Autor | Rogovská Vanda EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená | ||||||||
Ďalší autori | Lacková Alica (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená | ||||||||
Korporácia | Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru | ||||||||
Vydavateľské údaje | Bratislava, 2017. - 139 s. | ||||||||
Druh dokumentu | práce dizertačné doktorandské (PhD., Dr.) | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Systematika | 620.2 - Náuka o tovare. Tovaroznalectvo | ||||||||
Heslá | priemysel vinársky * konkurencieschopnosť * víno * kvalita * trh medzinárodný * porovnanie medzinárodné * potravinárstvo * vinohradníctvo * kvalita potravín * analýza swot * Slovensko * Európa | ||||||||
Kategória EPC | Dizertačné a habilitačné práce | ||||||||
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
Počet ex. | 1, z toho voľných 0, prezenčne 1 | ||||||||
Signatúra | 896154 | ||||||||
|