Vytlačiť
1. Regionalne i tradycyjne oleje i tłuszcze w jadłospisie studenta
Názov | Regionalne i tradycyjne oleje i tłuszcze w jadłospisie studenta |
---|---|
Preklad názvu | Regionálne a tradičné oleje a tuky v jedálnom lístku študenta |
Autorské údaje | Małgorzata Krzywonos, Daniel Borowiak, Małgorzata Kosiorowska |
Autor | Krzywonos Małgorzata |
Spoluautori | Borowiak Daniel |
Kosiorowska Małgorzata EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená | |
Zdrojový dokument | Współczesne trendy w technologii żywności. Od żywności tradycyjnej do prozdrowotnej. : materialy konferecijne, Poznań, 26-27.09.2012. S. 42. - Poznań : Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, 2012 |
Poznámky | Abstrakt |
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
Jazyk dokumentu | poľština |
Krajina vydania | Poľsko |
Kategória EPC | Abstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E12 01833-001, kópia plného textu |