Vytlačiť
1. Krízová komunikácia v potravinárskom podniku
Názov | Krízová komunikácia v potravinárskom podniku |
---|---|
Súbežný názov | Crisis communication in the company in the food industry |
Autorské údaje | Miroslava Loydlová, Alfonz Aczel |
Autor | Loydlová Miroslava EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF |
Spoluautori | Aczel Alfonz |
Zdrojový dokument | Študentská vedecká a odborná činnosť Obchodnej fakulty 2015 : zborník príspevkov. S. 235-244 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2015 / Drábik Peter ; Krnáčová Paulína ; Hlavatý Ivan ; Pajtinková - Bartáková Gabriela ; Koudelka Jan. ISBN 978-80-225-4114-5 |
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 659.3 - Masová komunikácia. Informovanie širokej verejnosti |
Heslá | podnik * kríza podniku * komunikácia * komunikácia marketingová * potravinárstvo |
Anotácia | Postavenie a úloha krízovej komunikácie v podniku. Pojem kríza z aspektu marketingovej komunikácie – predovšetkým z pohľadu PR, obsah a podstata krízovej komunikácie. Poznatky sú aplikované na podmienky podnikov pôsobiacich v potravinárskom odvetví. Návrh krízového komunikačného manuálu. |
Kategória EPC | Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E15 00743-027, originál dokumentu |