Vytlačiť
1. French language in business environment and the Slovak point of view. A speciality in gastronomy and l´oenotourisme
Názov | French language in business environment and the Slovak point of view. A speciality in gastronomy and l´oenotourisme |
---|---|
Autorské údaje | Ľubomír Jančok |
Autor | Jančok Ľubomír EUBFAJKRS - Katedra románskych a slovanských jazykov FAJ |
Zdrojový dokument | EDAMBA 2015 : collection of abstracts : international scientific conference for doctoral students and post-doctoral scholars : the era of science diplomacy: implications for economics, business, management and related disciplines : University of Economics in Bratislava, Bratislava, Slovak Republic, 21 - 23 october 2015. S. 99. - Bratislava : Publishing House EKONÓM, 2015 / Wallner Jozef ; EDAMBA 2015 : the era of science diplomacy: implications for economics, business, management and related disciplines International scientific conference. ISBN 978-80-225-4155-8 |
Poznámky | Abstrakt |
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
Jazyk dokumentu | angličtina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 8 - Jazykoveda. Filológia. Literatúra |
Heslá | jazyky cudzie * francúzština * gramatika * preklady odborné * diplomacia * prostredie podnikateľské * jazyk diplomatický |
Kategória EPC | Rôzne publikácie a dokumenty, ktoré nemožno zaradiť do žiadnej z predchádzajúcich kategórií |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E15 01853-006, kópia plného textu |