Vytlačiť
1. Food quality and safety in the context of increasing their competitiveness
SYS | 0222350 | |
---|---|---|
LBL | 00000nla--22^^^^^---450- | |
005 | 20240502083551.6 | |
100 | $a 20160922d2016łłłłm--y0sloc0103----ba | |
101 | 0- | $a eng $d eng |
102 | $a BG | |
200 | 1- | $a Food quality and safety in the context of increasing their competitiveness $f Alica Lacková, Marta Karkalíková, Štefan Žák |
301 | $a VEGA 1/0670/16 | |
330 | $a Kvalita a bezpečnosť potravín na Slovensku v kontexte ich vzrastajúcej konkurencieschopnosti. Ochrana spotrebiteľa, ochrana proti stratám obchodu. Manažérsky systém bezpečnosti potravín. | |
463 | -1 | $1 010 $a 978-954-21-0904-4 $1 200 1 $a Commodity science in a changing world $b elektronický zdroj $e 20th IGWT symposium : September 12th-16th, 2016, Varna, Bulgaria $v P. 666-671 CD-ROM $1 210 $a Varna $c University of economics $d 2016 $1 215 $a 826 p. CD-ROM $1 710 12 $a Commodity science in a changing world $b Symposium $d 20 $e Varna, Bulgaria $f 12-16.9.2016 |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*0051104 $a kvalita potravín |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0001261 $a bezpečnosť potravinová |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0002848 $a konkurencieschopnosť |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0006232 $a systém riadenia kvality |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0005739 $a Slovensko |
675 | $a 658.56 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000344 $x Kontrola akosti. Hospodárenie s nástrojmi. Hospodárenie s materiálom, surovinami a výrobkami | |
700 | -1 | $3 eu_un_auth*p0029081 $a Lacková $b Alica $p EUBOBFKTK $9 34 $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
701 | -1 | $3 eu_un_auth*p0029082 $a Karkalíková $b Marta $p EUBOBFKTK $4 070 $9 33 $f 1947- $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
701 | -1 | $3 eu_un_auth*p0049062 $a Žák $b Štefan $p EUBOBFKMA $4 070 $9 33 $f 1971- $T Katedra marketingu OBF |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20160922 $g AACR2 |
T85 | $x existuji fulltexy |