Vytlačiť
1. Vojto Artz prezidentom Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov
Názov | Vojto Artz prezidentom Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov |
---|---|
Autorské údaje | Lea Lisá, Vojto Artz |
Autor | Lisá Lea (Autor interview) |
Spoluautori | Artz Vojto (Účastník interview) |
Zdrojový dokument | Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 12, č. jar (2018), s. 70-71. - Žilina : Direct press, 2018. ISSN 1337-0545 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Heslá | gastronómia * reštaurácie * zamestnanci * kvalifikácia * vzdelávanie duálne * školy stredné odborné * organizácie |
Anotácia | Rozhovor s prezidentom Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov o problémoch slovenskej gastronómie, nedostatku kvalifikovaných kuchárov, cukrárov, o nepostačujúcom vybavení kuchýň, o gastronomickej kultúre Slovenska, o odbornom vzdelávaní, o význame duálneho vzdelávania mladých, o motivácii pracovníkov a o plánoch na poste prezidenta SZKC. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Zväzky | 2018: jar-jeseň |