Vytlačiť
1. Príležitosti a riziká implementácie franchisingu v podniku rýchleho občerstvenia
Názov | Príležitosti a riziká implementácie franchisingu v podniku rýchleho občerstvenia | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Preklad názvu | The Opportunities and Risks of Aplication of Franchising in the Fast-Food Business | ||||||||
Autorské údaje | Anna Veszprémi Sirotková, Michal Výbošťok | ||||||||
Autor | Veszprémi Sirotková Anna EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená | ||||||||
Spoluautori | Výbošťok Michal | ||||||||
Zdrojový dokument | Študentská vedecko-odborná činnosť Obchodnej fakulty 2018 : zborník príspevkov z konferencie, 3. 5. 2018, Bratislava. S. 175-188 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2018 / Poláček Marian ; Pajtinková - Bartáková Gabriela ; Karlíček Miroslav ; Študentská vedecko-odborná činnosť Obchodnej fakulty 2018 Konferencia. ISBN 978-80-225-4508-2 | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Heslá | reštaurácie * gastronómia * franšíza * obchod * licencie * zmluvy * kódexy etické | ||||||||
Anotácia | Gastronómia a trendy v súčasnej gastronómii. Vybrané právne aspekty franšízingu. Dohoda o mlčanlivosti - NDA: Non-Disclosure Agreement. Zmluva o uzavretí budúcej zmuvy. Franšízingová zmluva. Licenčná zmluva na ochrannú známku. Európsky etický kódex franšízingu. Porovnanie fast-food reštaurácií McDonald’s (franšízingová reštaurácia) a Tiffany Favorite Food (nezávislý podnik) v Banskej Bystrici na základe vybraných kritérií. Swot analýzy reštaurácií. Výhody franšízingu pre franšízora podľa Slovenskej franšízingovej asociácie. | ||||||||
Kategória EPC | Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | ||||||||
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
Archív EPC | E18 00549-017, kópia plného textu | ||||||||
|