Vytlačiť
1. Konkurencieschopnosť vybraných slovenských výrobkov živočíšneho pôvodu
Názov | Konkurencieschopnosť vybraných slovenských výrobkov živočíšneho pôvodu : diplomová práca | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Autorské údaje | Ivana Žecová, školiteľ: Erika Dudáš Pajerská | ||||||||
Autor | Žecová Ivana | ||||||||
Ďalší autori | Dudáš-Pajerská Erika (Školiteľ (konzultant)) EUBPHFKOP - Katedra obchodného podnikania PHF | ||||||||
Korporácia | Podnikovohospodárska fakulta EU so sídlom v Košiciach . Katedra obchodného podnikania | ||||||||
Vydavateľské údaje | Košice, 2020. - 74 s. | ||||||||
Druh dokumentu | práce diplomové (Mgr.,Ing.) | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Báza dát | ZÁVEREČNÉ PRÁCE | ||||||||
Signatúra | 913331 | ||||||||
|