Vytlačiť
1. Čokolády chcú byť fér
SYS | 0281570 | |
---|---|---|
LBL | 00000naa--22^^^^^---450- | |
005 | 20240417075151.7 | |
100 | $a 20220127a2021łłłłm--y0sloc0103----ba | |
101 | 0- | $a slo $d slo |
102 | $a CZ | |
200 | 1- | $a Čokolády chcú byť fér $f Peter Kapitán |
330 | $a Zdôraznenie férového prístupu pri výrobe cukroviniek u výrobcov aj u spotrebiteľov. Zásadný trend znižovania obsahu cukru a zvyšovania ovocných zložiek v čokoládovom biznise. Experimentovanie s chuťami a ponúkanie limitovaných edícií zo strany výrobcov. | |
463 | -1 | $1 001 eu_un_cat*0280589 $1 011 $a 1805-0549 $1 200 1 $a TaPmag $e tovar & predaj $v Č. 62 (11-12) (2021), s. 37-40 $1 210 $a Praha $c ATOZ Marketing Services $d 2021 |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0001571 $a čokoláda |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*0044868 $a fair trade |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*0009330 $a cukrovarníctvo |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0001852 $a dopyt spotrebiteľský |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*0034433 $a podnikanie zodpovedné |
700 | -1 | $3 eu_un_auth*0058678 $a Kapitán $b Peter $4 070 |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20220127 $g AACR2 |