Vytlačiť
1. Introduction to hospitality operations
Názov | Introduction to hospitality operations |
---|---|
Autorské údaje | Edited by Peter Jones |
Ďalší autori | Jones Peter (Zodpovedný redaktor / Imprimátor) |
Vydavateľské údaje | London : CONTINUUM , 1996. - 262 s. |
ISBN | 0-8264-5440-2 |
Druh dokumentu | zborníky |
Jazyk dokumentu | angličtina |
Krajina vydania | Veľká Británia |
Systematika | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Heslá | pohostinstvo * reštaurácie * hotely * stravovanie spoločné * zamestnanci * doprava * služby obyvateľstvu |
Báza dát | KNIHY |
Počet ex. | 1, z toho voľných 0, prezenčne 1 |
Signatúra | 777929 |