Vytlačiť
1. Kvalita služieb v súčasnom hotelierstve
Názov | Kvalita služieb v súčasnom hotelierstve |
---|---|
Autorské údaje | A. Rapacz |
Autor | Rapacz Andrzej |
Zdrojový dokument | Ekonomická revue cestovného ruchu. Roč. 28, č. 4 (1995), s. 167-173 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Heslá | hotelierstvo * hotely * služby * kvalita * ponuka * dopyt * ruch cestovný * zariadenia ubytovacie * TQM * ISO * ISO 9000 |
Anotácia | Podstata a prístup ku kvalite služieb v hotelierstve. Kvalita a vlastnosti ubytovacích služieb. Princípy manažmentu kvality. Zabezpečovanie kvality na základe normy ISO 9000 (získanie certifikátu). |
Báza dát | ČLÁNKY |