Vytlačiť
1. Bezpečnosť potravín
Názov | Bezpečnosť potravín |
---|---|
Autorské údaje | Lucia Horňáková |
Autor | Horňáková Lucia EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF |
Zdrojový dokument | Mezinárodní Baťova doktorandská konference : 3. ročník mezinárodní Baťovy doktorandské konference : Zlín, 12. dubna 2007 : recenzovaný sborník příspěvků. - Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2007. ISBN 978-80-7318-529-9 |
Výstup z projektu | VEGA 1/3760/06 Trh, obchod a individuálna spotreba |
Poznámky | VEGA 1/3760/06 |
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Česká republika |
Systematika | 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie |
Heslá | bezpečnosť potravinová * kvalita * hygiena * ochrana spotrebiteľa * výroba * normy medzinárodné * normy ISO * legislatíva * kontrola * inštitúcie verejnoprávne * inšpekcia štátna |
Anotácia | Zvyšovanie kvality a bezpečnosti potravín a ochrana spotrebiteľa. Definície niektorých pojmov. Problémy s uplatňovaním spoločenskej zodpovednosti za kvalitu a bezpečnosť potravín. Legislatíva týkajúca sa kvality a bezpečnosti potravín v SR. Uplatňovanie medzinárodnej normy ISO 22000 - Systémy manažérstva bezpečnosti potravín. Inštitúcie slúžiace na ochranu bezpečnosti potravín. |
Kategória EPC | Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E07 00453-005, OBF - Archív EPC, originál dokumentu |