Vytlačiť
1. Vysledovateľnosť ako významný prvok bezpečnosti potravín
Názov | Vysledovateľnosť ako významný prvok bezpečnosti potravín |
---|---|
Autorské údaje | Alica Lacková |
Autor | Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Zdrojový dokument | Produktová politika v globálnom obchode : zborník príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie : Bratislava, 30. január 2009. S. 193-199. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2009. ISBN 978-80-225-2746-0 |
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 658.56 - Kontrola akosti. Hospodárenie s nástrojmi. Hospodárenie s materiálom, surovinami a výrobkami |
Heslá | bezpečnosť potravinová * štandardy * kódovanie * potraviny * etika |
Anotácia | Charakteristika pojmu bezpečnosť potravín. Vysledovateľnosť v potravinovom reťazci. Objavujú sa neustále aféry v potravinových prevádzkach, chýbajú dôsledné etické kritériá. |
Kategória EPC | Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E09 01057-002, OBF - Archív EPC, originál dokumentu |