Vytlačiť
1. Logistika vína: dôraz na optimálnu teplotu
Názov | Logistika vína: dôraz na optimálnu teplotu |
---|---|
Autorské údaje | Jozef Brezovský |
Autor | Brezovský Jozef |
Zdrojový dokument | Systémy logistiky. Roč. 15, č. 78 (máj-jún 2019), s. 18-19. - Praha : ATOZ Marketing Services, 2019 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Česká republika |
Heslá | víno * produkcia * skladovanie * sklady * balenie * preprava * logistika * spotreba |
Anotácia | Ročná produkcia vína z hrozna vypestovaného na Slovensku. Ročná spotreba vína na jednu osobu v SR. Výroba vína z tuzemských surovín ako aj z dovážaných. Skladovanie vína v sudoch, tankoch a vo fľašiach. Dôležitá teplota skladovania vína, čistota a suchosť prostredia. Žiadaná vlhkosť v archívnych pivniciach. Výhoda skladovania vína vo fľašiach. Preprava vína vo fľašiach v kartónoch alebo v sudoch. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Zväzky | 2019: 76-81 + 1 príl. |