Vytlačiť
1. Zvýšenie efektivity strojového zariadenia výrobnej linky
SYS | 0262456 | |
---|---|---|
LBL | $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$ | |
005 | 20240502074155.9 | |
035 | $a 176551 $2 CREPC2 | |
100 | $a 20200219d2019łłłłm--y0sloc0103----ba | |
101 | 0- | $a slo $d eng |
102 | $a SK | |
200 | 1- | $a Zvýšenie efektivity strojového zariadenia výrobnej linky $d Increasing the Efficiency of the Production Line Machinery $f Klaudia Porubanová, Alexandra Biela |
301 | $a VEGA 1/0436/17 | |
330 | $a Päť najdôležitejších charakteristík technológie podľa R. Danielsa. Analýza súčasného stavu technologickej základne výrobného procesu v podniku z potravinárskeho priemyslu s dlhoročnou tradíciou. Zefektívnenie výrobného procesu vo vybranom podniku. | |
463 | -1 | $1 001 eu_un_cat*0262370 $1 010 $a 978-80-225-4662-1 $1 200 1 $a IT Governance a jeho vplyv na konkurencieschopnosť podnikov v SR $b elektronický zdroj $e zborník vedeckých statí $g zostavovatelia: Anna Hamranová, Vladimír Bolek $g recenzenti: Róbert Hanák, František Korček $v S. 84-95 CD-ROM $1 210 $a Bratislava $c Vydavateľstvo EKONÓM $d 2019 $1 215 $a CD-ROM 141 s. [7,05 AH] $1 702 1 $3 eu_un_auth*0004443 $a Hamranová $b Anna $4 220 $1 702 1 $3 eu_un_auth*0020150 $a Bolek $b Vladimír $4 220 $1 702 1 $3 eu_un_auth*0001617 $a Hanák $b Róbert $4 675 $1 702 1 $3 eu_un_auth*0057607 $a Korček $b František $4 675 |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0004317 $a podnik výrobný |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0003099 $a linky výrobné |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0001939 $a efektívnosť výroby |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0004571 $a potravinárstvo |
700 | -1 | $3 eu_un_auth*0068816 $a Porubanová $b Klaudia $p EUBFPMKML $4 070 $9 70 $f 1986- $T Katedra manažmentu výroby a logistiky FPM |
701 | -1 | $3 eu_un_auth*0067121 $a Biela $b Alexandra $f 1995- $9 30 $4 070 |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20200219 $g AACR2 |
T85 | $x existuji fulltexy |