Vytlačiť
1. Quantity food production, planning, and management
Názov | Quantity food production, planning, and management |
---|---|
Autorské údaje | John B. Knight, Lendal H. Kotschevar |
Autor | Knight John B. |
Spoluautori | Kotschevar Lendal H. |
Vydavateľské údaje | New York : John Wiley & Sons , 2000. - 500 s. |
Vydanie | 3. ed. |
ISBN | 0-471-33347-6 |
Druh dokumentu | odborné publikácie |
Jazyk dokumentu | angličtina |
Krajina vydania | Spojené štáty |
Systematika | 641/642 - Potraviny a jedlá |
Heslá | potraviny * produkcia * plánovanie * manažment * výživa * stravovanie spoločné * zdravie * kontrola * služby * zdroje ľudské * produkty * zisk * štúdie prípadové * mäso * nápoje nealkoholické * mlieko * cukor * reštaurácie * pohostinstvo |
Báza dát | KNIHY |
Počet ex. | 2, z toho voľných 1, prezenčne 1 |
Signatúra | 777961, 910640 |