Vytlačiť
1. Súčasné trendy v potravinárstve
Názov | Súčasné trendy v potravinárstve |
---|---|
Autorské údaje | Terézia Šinková |
Autor | Šinková Terézia |
Zdrojový dokument | Slovenský Výber : mesačník manažmentu obchodu. Roč. 9, č. 11 (2005), s. 25-26. - Bratislava : SON MEDIA, 2005. ISSN 1335-9266 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy |
Heslá | potravinárstvo * potraviny * výroba * ovocie * zelenina * zemiaky * konzervovanie potravín * obilniny * kvalita |
Anotácia | Nové postupy spracovania a výroby potravín. Spracovanie mlieka. Spracovanie ovocia a zeleniny. Spracovanie zemiakov. Výroba hotových pokrmov. Konzervácia potravín. Obilninárstvo a pekárstvo. Nové postupy posudzovania potravín. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2005: 1-12 |