Vytlačiť
1. Vývoj spotreby jednotlivých druhov mäsa v SR a v krajinách Európskej únie
Názov | Vývoj spotreby jednotlivých druhov mäsa v SR a v krajinách Európskej únie |
---|---|
Preklad názvu | Evolution of meat consumption in the SR and the European Union |
Autorské údaje | Slávka Krížová |
Autor | Krížová Slávka |
Zdrojový dokument | Ekonomika poľnohospodárstva. Roč. 6, č. 3 (2006), s. 51-58. - Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 2006. ISSN 1335-6186 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 330.567 - Použitie národného dôchodku. Spotreba |
Heslá | mäso * spotreba obyvateľstva * spotreba potravín * Európska únia * Slovensko |
Anotácia | Spotreba jednotlivých druhov mäsa v SR a trendy vývoja. Získané výsledky boli porovnávané s dostupnými údajmi zo štátov Európskej únie a vybraných krajín sveta. Slovensko sa zaraďuje medzi štáty s najnižšou spotrebou mäsa v rámci EÚ (2003). |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2006: 1-4 |