Vytlačiť
1. Introduction to hospitality
Názov | Introduction to hospitality |
---|---|
Autorské údaje | John R. Walker |
Autor | Walker John R. |
Vydavateľské údaje | Upper Saddle River : Prentice Hall , 2002. - 600 s. |
Vydanie | 3. ed. |
ISBN | 0-13-033660-2 |
Druh dokumentu | odborné publikácie |
Jazyk dokumentu | angličtina |
Krajina vydania | Spojené štáty |
Systematika | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Heslá | pohostinstvo * služby * turistika * ruch cestovný * hotely * reštaurácie * nápoje alkoholické * nápoje nealkoholické * hry hazardné * výstavy * manažment * marketing * zdroje ľudské * čas voľný * rekreácia |
Báza dát | KNIHY |
Počet ex. | 2, z toho voľných 2, prezenčne 0 |
Signatúra | 821253, 821254 |