Vytlačiť
1. Food safety managing the HACCP process
Názov | Food safety managing the HACCP process |
---|---|
Autorské údaje | Ronald F. Cichy |
Autor | Cichy Ronald F. |
Vydavateľské údaje | Lansing : Education Institute American Hotel & Lodging Association , 2004. - 242 s. |
Edícia | Educational Institute Books |
ISBN | 0-86612-263-X |
Druh dokumentu | príručky |
Jazyk dokumentu | angličtina |
Krajina vydania | Spojené štáty |
Systematika | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Heslá | pohostinstvo * reštaurácie * riadenie * stravovanie spoločné * potraviny * ochrana zdravia * zariadenia stravovacie |
Báza dát | KNIHY |
Počet ex. | 2, z toho voľných 1, prezenčne 1 |
Signatúra | 848352, 848353 |