Vytlačiť
1. Pivo ako životný štýl, alebo reštauračné pivovary sú v kurze
Názov | Pivo ako životný štýl, alebo reštauračné pivovary sú v kurze |
---|---|
Autorské údaje | Daniela Palušová |
Autor | Palušová Daniela |
Zdrojový dokument | Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 12, č. leto (2018), s. 86-90. - Žilina : Direct press, 2018. ISSN 1337-0545 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Heslá | reštaurácie * pivo * pivovary * služby * kvalita * marketing * výhody konkurenčné |
Anotácia | Podobne ako vínna turistika, začínajú aj pivovary otvárať svoje brány pre verejnosť. Čoraz viac sa na trhu presadzujú malé a reštauračné pivovary. Malé pivovary sa snažia ísť cestou starých receptúr a tradičných pracovných postupov. Výhodou je aj priestor na experimentovanie. Trendom je byť svojský a originálny. Hotel Loft v centre Bratislavy stavil na koncept pivovarskej reštaurácie, čo je aj jeho konkurenčnou výhodou. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Zväzky | 2018: jar-jeseň |