Vytlačiť
1. Stravovanie zamestnancov
Názov | Stravovanie zamestnancov |
---|---|
Autorské údaje | Martina Švaňová |
Autor | Švaňová Martina |
Zdrojový dokument | Personálny a mzdový poradca podnikateľa. Roč. 27, č. 14-15 (2022), s. 113-124. - Žilina : Poradca podnikateľa, 2022. ISSN 1335-1508 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Heslá | stravovanie zamestnancov * zamestnanci * zamestnávatelia * výživa * podmienky pracovné * účtovníctvo mzdové * účtovníci * personalisti |
Anotácia | Zamestnávateľ je povinný zamestnancom poskytovať stravovanie vo všetkých zmenách v súlade so zásadami správnej výživy, a to priamo na pracoviskách, či v ich blízkosti, keď sú splnené určité podmienky. Zamestnávateľ ich posudzuje prostredníctvom poverenej osoby, ktorou je zväčša mzdový účtovník, či personalista. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2022: 14-15 |