Vytlačiť
1. Essentials of food sanitation
Názov | Essentials of food sanitation |
---|---|
Autorské údaje | Norman G. Marriott |
Autor | Marriott Norman G. |
Vydavateľské údaje | New York : Chapman & Hall , 1997. - 344 s. |
Edícia | Food science texts series |
ISBN | 0-412-08011-7 |
Druh dokumentu | odborné publikácie |
Jazyk dokumentu | angličtina |
Krajina vydania | Spojené štáty |
Systematika | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Heslá | potraviny * reštaurácie * stravovanie spoločné * služby obyvateľstvu * hygiena výživy * chorobnosť * ovocie * zelenina * riadenie * kontrola * zabezpečenie informačné * poradenstvo |
Báza dát | KNIHY |
Počet ex. | 1, z toho voľných 1, prezenčne 0 |
Signatúra | 777916 |