Vytlačiť
1. Bezpečné potraviny
Názov | Bezpečné potraviny |
---|---|
Autorské údaje | Terézia Šinková |
Autor | Šinková Terézia |
Zdrojový dokument | Slovenský Výber : mesačník manažmentu obchodu. Roč. 9, č. 3 (2005), s. 30-31. - Bratislava : SON MEDIA, 2005. ISSN 1335-9266 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie |
Heslá | potraviny * bezpečnosť potravinová * riziko * látky nebezpečné * legislatíva |
Anotácia | Odborníci sa zhodujú v tom, že zárukou bezrizikovosti prídavných látok je pestrá, vyvážená strava. Rozruch okolo "E-čka". "Funkčné" prídavky v potravinách. Preverovanie neškodnosti. Kedy vzniká riziko. Pestrosť stravy - záruka bezpečnosti. Potravinová legislatíva na Slovensku. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2005: 1-12 |