Vytlačiť
1. Basic hotel and restaurant accounting
Názov | Basic hotel and restaurant accounting |
---|---|
Autorské údaje | Raymond Cote |
Autor | Cote Raymond |
Vydavateľské údaje | Lansing : American Hotel & Lodging / Educational Institute , 2006. - 483 s. |
Vydanie | 6th ed. |
Edícia | Educational Institute Books |
ISBN | 978-0-86612-283-2 |
Druh dokumentu | odborné publikácie |
Jazyk dokumentu | angličtina |
Krajina vydania | Spojené štáty |
Systematika | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Heslá | hotely * reštaurácie * pohostinstvo * účtovníctvo * výkazy finančné * analýza finančná * kontrola finančná * rozpočty * prognózy |
Báza dát | KNIHY |
Počet ex. | 1, z toho voľných 0, prezenčne 1 |
Signatúra | 848326 |