Vytlačiť
1. Metódy hodnotenia finančného rizika podnikov potravinárskeho priemyslu
Názov | Metódy hodnotenia finančného rizika podnikov potravinárskeho priemyslu |
---|---|
Autorské údaje | Eduard Skrypachov |
Autor | Skrypachov Eduard EUBPHFKKM - Katedra kvantitatívnych metód PHF |
Zdrojový dokument | Zborník príspevkov a abstraktov z workshopu mladých vedeckých pracovníkov PhDWorks : Košice, 8. november 2017. S. 82-83 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2017 / Lacko Roman ; Hurný František ; PhDWorks Workshop mladých vedeckých pracovníkov. ISBN 978-80-225-4470-2 |
Poznámky | Abstrakt |
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Kategória EPC | Abstrakty príspevkov z domácich konferencií |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E17 00920-004, originál dokumentu |