Vytlačiť
1. Classical cooking the modern way
Názov | Classical cooking the modern way : methods and techniques |
---|---|
Autorské údaje | Philip Pauli, preklad: Hannelore Dawson-Holt |
Autor | Pauli Philip |
Ďalší autori | Dawson-Holt Hannelore (Prekladateľ) |
Vydavateľské údaje | Indianapolis : John Wiley & Sons , 1999. - 409 s. |
Vydanie | 3. ed. |
ISBN | 978-0-471-29187-9 , 0-471-29187-0 |
Druh dokumentu | príručky |
Jazyk dokumentu | angličtina |
Krajina vydania | Spojené štáty |
Systematika | 641/642 - Potraviny a jedlá |
Heslá | jedlá * gastronómia * metódy * technika * potraviny * mäso * rastliny priemyselné |
Báza dát | KNIHY |
Počet ex. | 3, z toho voľných 2, prezenčne 1 |
Signatúra | 821346-821348 |