Vytlačiť
1. Od fast foodov k slow foodom
Názov | Od fast foodov k slow foodom |
---|---|
Autorské údaje | Jaroslava Marušková |
Autor | Marušková Jaroslava |
Zdrojový dokument | Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 1, č. Zima 2007 (2007), s. 86-88. - Žilina : Direct press, 2007. ISSN 1337-0545 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Heslá | gastronómia * stravovanie spoločné * reštaurácie * zariadenia stravovacie * národ * regióny * turistika * ruch cestovný |
Anotácia | Medzinárodné hnutie Slow-food ako protipól k narastajúcej uniformnosti gastronómie. Vzdelávanie verejnosti v oblasti tradičnej národnej a regionálnej gastronómie. Vznik tzv. Archy chutí. Návrat k tradičnej gastronómii. Rozvoj gastroturistiky. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2007: Jar-Zima |