Vytlačiť
1. Segmentácia dopytu v spoločnom stravovaní
Názov | Segmentácia dopytu v spoločnom stravovaní |
---|---|
Preklad názvu | The Segments of demand in catering |
Autorské údaje | Roman Staňo |
Autor | Staňo Roman EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená |
Zdrojový dokument | Ekonomika cestovného ruchu a podnikanie : vedecký časopis : cestovný ruch - všeobecná ekonomika - obchod - služby - podnikanie - regionálny rozvoj. Roč. 3, č. 1-4 (2011), s. 100-101. - Bratislava : Katedra služieb a cestovného ruchu OBF EU, 2011. ISSN 1337-9313 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Heslá | stravovanie spoločné * reštaurácie * ruch cestovný * rodina * klienti * skupiny pracovné * skupiny cieľové * ponuka * dopyt |
Anotácia | Dopyt v spoločnom stravovaní charakterizovaný tromi segmentmi. Segment klientely podnikov spoločného stravovania - individuálni klienti. Segment klientely podnikov spoločného stravovania - skupiny. Segment klientely podnikov spoločného stravovania - rodiny. |
Kategória EPC | Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E11 01625-005, originál dokumentu |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2011: 1-4 |