Vytlačiť
1. Vplyv pandémie Covid-19 na fungovanie sektora HORECA
Názov | Vplyv pandémie Covid-19 na fungovanie sektora HORECA | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Súbežný názov | Impact of the Covid-19 Pandemic on the Functioning of the HORECA Sector | ||||||||
Autorské údaje | Marián Chrobák | ||||||||
Autor | Chrobák Marián EUBPHFKKM - Katedra kvantitatívnych metód PHF | ||||||||
Zdrojový dokument | Manažment v teórii a praxi : online odborný časopis o nových trendoch v manažmente. Roč. 18, č. 1 (2022), s. 64-69 online. - Košice : Katedra manažmentu PHF EU, 2022. ISSN 1336-7137 | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Heslá | ruch cestovný * hotelierstvo * reštaurácie * pandémia * koronavírus * Slovensko | ||||||||
Anotácia | Dopad pandémie Covid-19 na sektor HORECA. HoReCa je pojem, ktorý zahŕňa segment hotelierstva a rôznych druhov gastronomických prevádzok, ide o skratku slov označujúcich miesta predaja s priamou konzumáciou tovarov a služieb: Hotel, Reštaurácia, Stravovanie/Kaviareň (Catering). Sektor HORECA, ako súčasť cestovného ruchu, zahŕňa ubytovacie a stravovacie služby. Budúcnosť sektora HORECA. | ||||||||
Kategória EPC | Odborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch | ||||||||
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
Archív EPC | E22 00108-007, kópia plného textu | ||||||||
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika | ||||||||
Čísla | 2022: 1 | ||||||||
|