Vytlačiť
1. Impacts of COVID-19 on Hospitality Business and Sustainability Issues
Názov | Impacts of COVID-19 on Hospitality Business and Sustainability Issues | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Preklad názvu | Vplyv COVID-19 na podnikanie v oblasti pohostinstva a otázky udržateľnosti | ||||||||
Autorské údaje | Maximilian Maas, Peter Dorčák, Peter Markovič | ||||||||
Autor | Maas Maximilian EUBFPMKPF - Katedra podnikových financií FPM | ||||||||
Spoluautori | Dorčák Peter EUBFPMKPF - Katedra podnikových financií FPM | ||||||||
Markovič Peter EUBFPMKPF - Katedra podnikových financií FPM | |||||||||
Zdrojový dokument | Ekonomika, financie a manažment podniku XVI. : zborník vedeckých statí pri príležitosti Týždňa vedy a techniky. S. 199-210. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2022 / Markovič Peter ; Tóth Miroslav ; Grznár Miroslav ; Szabo Ľuboslav. ISBN 978-80-225-4992-9 | ||||||||
Poznámky | VEGA 1/0240/20 | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov | ||||||||
Jazyk dokumentu | nemčina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Heslá | pandémia * ruch cestovný * ekonomika zelená * udržateľnosť * ekologizácia * inovácie environmentálne | ||||||||
Anotácia | Dopad pandémie COVID-19 na podnikateľské prostredie v sektore gastro a cestovného ruchu a počiatočné obdobie pandémie v nemeckej oblasti. | ||||||||
Kategória EPC | Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách | ||||||||
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
Archív EPC | E22 00599-020, kópia plného textu | ||||||||
|