Vytlačiť
1. Osobitosť podmienok zvyšovania produktivity práce pri výrobe cukroviniek
Názov | Osobitosť podmienok zvyšovania produktivity práce pri výrobe cukroviniek |
---|---|
Autorské údaje | Miroslav Buch |
Autor | Buch Miroslav |
Zdrojový dokument | IBC. International business cooperation : časopis pre podnikateľov = Magazine for managers = Zeitschrift für Unternehmer. Roč. 11, č. 5 (Mimoriadne číslo 2000), s. 12. - Bratislava : INFORMEX, 2000 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 65.011.4 - Produktivita. Hospodárnosť. Racionalizácia. Hodnotová analýza |
Heslá | rast produktivity práce * Figaro Trnava * konkurencieschopnosť * produktivita práce * pochutiny * proces výrobný |
Anotácia | Obrovská dynamika zmien a konkurenčný boj. Situácia na trhu potravín. neustále sa meniace podmienky, tlak na cenovú konkurencieschopnosť výrobkov. Nové prístupy na meniace sa podmienky v odštepnom závode Figaro Trnava. Ukazovateľ produktivity práce. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2000: 2-5 |