Vytlačiť
1. Postavenie slovenského potravinárskeho priemyslu v národnom hospodárstve a možnosti reštrukturalizácie
Názov | Postavenie slovenského potravinárskeho priemyslu v národnom hospodárstve a možnosti reštrukturalizácie |
---|---|
Preklad názvu | The Role of the Slovak food industry in the national economy and its restructuring potential |
Autorské údaje | Viera Ižáková |
Autor | Ižáková Viera |
Zdrojový dokument | Ekonomika poľnohospodárstva = Economics of agriculture. Roč. 1, č. 1 (2001), s. 53-62. - Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 2001. ISSN 1335-6186 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie |
Heslá | poľnohospodárstvo * potravinárstvo * reštrukturalizácia * konkurencieschopnosť * koncepcie * Slovensko |
Anotácia | Hodnotenie postavenia slovenského potravinárskeho priemyslu v národnom hospodárstve a v rámci priemyslu SR. Návrh strategických smerov reštrukturalizácie tohto odvetvia priemyslu. Analýza ekonomickej výkonnosti slovenského potravinárskeho priemyslu. Konkurencieschopnosť slovenského potravinárskeho priemyslu. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2001: 1-2 |