Vytlačiť
1. Présenter les particularités d’un fromage régional
Názov | Présenter les particularités d’un fromage régional [elektronický zdroj] |
---|---|
Autorské údaje | Florence Agnés Marguerite Gajdošová |
Autor | Gajdošová Florence Agnés Marguerite EUBFAJKRS - Katedra románskych a slovanských jazykov FAJ |
Vydavateľské údaje | Paris : Le français des affaires , 2021. - 10 s. |
Vydanie | 1ère édition |
Druh dokumentu | odborné publikácie |
Jazyk dokumentu | francúzština |
Krajina vydania | Francúzsko |
Systematika | 8 - Jazykoveda. Filológia. Literatúra |
Heslá | výrobky domáce * regióny * výrobky živočíšne * jazyky cudzie * jazyk odborný * francúzština |
URL | https://www.lefrancaisdesaffaires.fr/wp-content/uploads/2021/08/Numerifos_Presenter-les-particularites-d-un-fromage-regional_Fiche-enseignant.pdf https://www.lefrancaisdesaffaires.fr/wp-content/uploads/2021/08/Numerifos_Presenter-les-particularites-d-un-fromage-regional_Fiche-apprenant.pdf |
Kategória EPC | Rôzne publikácie a dokumenty, ktoré nemožno zaradiť do žiadnej z predchádzajúcich kategórií |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E21 00592-001, online |