Vytlačiť
1. stravovanie spoločné
SYS | h0006040 | |
---|---|---|
LBL | ^^^^^nx^^^22^^^^^^^^450^ | |
005 | 20180703095302.5 | |
100 | $a 20030514csloy0103 ba | |
150 | $a y | |
152 | $a AACR2 $b MDT | |
250 | $a stravovanie spoločné | |
675 | $a 640.2/.4 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000285 $x Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie | |
801 | $a SK $b BA004 $c 20030514 | |
810 | $a Šíbl Drahoš a kol. Veľká ekonomická encyklopédia, výkladový slovník, Bratislava: Sprint, 2002, s. 772 $b Systém (pracovný - technologický, ekonomický, sociálny), ktorého cieľovým poslaním je uspokojovať výživové potreby ľudí a poskytovať na ne nadväzujúce, resp. s nimi vzájomne prepojené služby (spoločenské, zábavné, kultúrne) na spoločenskom princípe. Tvorí ho systém podnikov a organizácií a ich prevádzkových jednotiek zameraných na poskytovanie základného a doplnkového stravovania, ktoré sa realizuje najmä v takých prevádzkových jednotkách, ako sú jedálne (závodné, školské a i.), reštaurácie, bufety a pod. | |
980 | $x H |