Vytlačiť
1. Národná gastronómia ako súčasť valorizácie makroprostredia cestovného ruchu v Slovenskej republike
Názov | Národná gastronómia ako súčasť valorizácie makroprostredia cestovného ruchu v Slovenskej republike |
---|---|
Autorské údaje | aut. Peter Trefil |
Autor | Trefil Peter EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená |
Zdrojový dokument | Zborník výsledkov výskumu Katedry služieb a cestovného ruchu Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity projektov VEGA a inštitucionálnych projektov. S. 238-242. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2003 ; Ekonomická univerzita v Bratislave. ISBN 80-225-1773-9 |
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 338.48 - Cestovný ruch. Politika cestovného ruchu |
Heslá | ruch cestovný * Slovensko * gastronómia * projekty |
Anotácia | Stručné vysvetlenie pojmu gastronómia, význam a miesto gastronómie v ponuke cestovného ruchu. Slabé využívanie slovenskej gastronómie v ponuke produktu cestovného ruchu SR.Možnosť valorizácie makroprostredia cestovného ruchu i využitím gastronómie u nás. Zostavenie vzorových menu. Príspevok z riešenia Projektu VEGA č. 1/7707/20. |
Báza dát | ČLÁNKY |