Vytlačiť
1. Zdroje konkurencieschopnosti vybraných podnikov troch výrobných odborov potravinárskeho priemyslu na Slovensku
Názov | Zdroje konkurencieschopnosti vybraných podnikov troch výrobných odborov potravinárskeho priemyslu na Slovensku |
---|---|
Preklad názvu | Sources of competitiveness of three chosen enterprises of agricultural industry in Slovakia |
Autorské údaje | aut. Alena Daňková, Zuzana Bosáková |
Autor | Daňková Alena EUBPHFKMA - Katedra manažmentu PHF |
Spoluautori | Bosáková Zuzana EUBPHFKEK - Katedra ekonómie PHF - zrušené |
Zdrojový dokument | Podniková revue : vedecký časopis Podnikovohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave so sídlom v Košiciach = scientific journal of the Faculty of Business Economics of the University of Economics in Bratislava with a seat in Košice. Roč. 3, č. 5 (2004), s. 17-30. - Košice : Podnikovohospodárska fakulta EU so sídlom v Košiciach, 2004. ISSN 1335-9746 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 339.137 - Konkurencia |
Heslá | konkurencieschopnosť * potravinárstvo * priemysel mliekarský * mäsopriemysel * priemysel hydinársky * výskum * podnik * Slovensko |
Anotácia | Informácia o súčasnej situácii vo vybraných podnikoch troch výrobných odborov potravinárskeho priemyslu spracujúcich výstupy živočíšnej výroby - mliekarenského, mäsového a hydinárskeho priemyslu z hľadiska ich zdrojov konkurencieschopnosti. Prezentované údaje boli získané prostredníctvom dotazníkového výskumu. |
Kategória EPC | Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E04 01106-004, PHF - Archív EPC, originál dokumentu |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2004: 5-6 |