Vytlačiť
1. Kedy a ako zdaňovať stravné zamestnancom
Názov | Kedy a ako zdaňovať stravné zamestnancom |
---|---|
Autorské údaje | Dagmar Piršelová |
Autor | Piršelová Dagmar |
Zdrojový dokument | Trend : týždenník o hospodárstve a podnikaní. Č. 39 (30. septembra 2004), s. 30-33. - Bratislava : TREND Holding, 2004. ISSN 1335-0684 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Heslá | zamestnávatelia * zamestnanci * stravovanie zamestnancov * stravné * financovanie * zdaňovanie |
Anotácia | Jednou z povinností zamestnávateľov (bez ohľadu či ide o fyzickú alebo právnickú osobu) je zabezpečiť svojim zamestnancom v riadnom pracovnom pomere stravovanie. Stravovanie ostatných zamestnancov - dôchodcov, bývalých zamestnancov, zamestnancov na dohodu o vykonaní práce alebo brigádnikov. Peňažná a nepeňažná forma. Zamestnávateľ prispieva na stravovanie z troch zdrojov. Sumy stravného. Peňažný príspevok. Forma gastrolístkov. Stravovanie na pracovných cestách. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2004: 31-40 + 3 príl. |