Vytlačiť
1. Konkurencieschopnosť vybraných výrobných odborov slovenského potravinárskeho priemyslu
Názov | Konkurencieschopnosť vybraných výrobných odborov slovenského potravinárskeho priemyslu |
---|---|
Preklad názvu | The Competitiveness of the Chosen Processing Branches Slovak Food Industry |
Autorské údaje | Alena Daňková, Zuzana Bosáková |
Autor | Daňková Alena EUBPHFKEK - Katedra ekonómie PHF - zrušené |
Spoluautori | Bosáková Zuzana EUBPHFKEK - Katedra ekonómie PHF - zrušené |
Zdrojový dokument | Ekonomický časopis : časopis pre ekonomickú teóriu a hospodársku politiku, spoločensko-ekonomické prognózovanie. Roč. 53, č. 4 (2005), s. 415-426. - Bratislava : Ústav slovenskej a svetovej ekonomiky SAV, 2005. ISSN 0013-3035 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 339.137 - Konkurencia |
Heslá | konkurencieschopnosť * potravinárstvo * Slovensko * spolupráca hospodárska medzinárodná * podnik * adaptácia * komodity * produktivita práce |
Anotácia | Pojem konkurencieschopnosť v odbornej literatúre. Diagnostika koncepcie konkurencieschopnosti na úrovni odvetvia potravinárskeho priemyslu. Formulácia opatrení pre podnikovú prax na zabezpečenie a posilnenie jej konkurencieschopnosti v období adaptácie ekonomiky Slovenska v nových trhových podmienkach EÚ. |
Kategória EPC | Vedecké práce v domácich karentovaných časopisoch |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E05 00933-001, PHF - Archív EPC, kópia plného textu |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2005: 1-5 |