Vytlačiť
1. Analysis of changes in meat and meat products consumtion in the Czech Republic in the past ten years
Názov | Analysis of changes in meat and meat products consumtion in the Czech Republic in the past ten years |
---|---|
Preklad názvu | Analýza zmien spotreby mäsa a mäsových výrobkov za posledných desať rokov |
Autorské údaje | L. Kubíčková, V. Šerhantová |
Autor | Kubíčková Lea |
Spoluautori | Šerhantová V. |
Zdrojový dokument | Agricultural economics : an international journal = mezinárodní vědecký časopis. Vol. 51, no. 9 (2005), s. 395-402. - Prague : Institute of Agricultural and Food Information, 2005. ISSN 0139-570X |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | angličtina |
Krajina vydania | Česká republika |
Systematika | 330.567 - Použitie národného dôchodku. Spotreba |
Heslá | mäso * výrobky * spotrebitelia * spotreba * správanie spotrebiteľa * Česko |
Anotácia | Stručný popis vývoja spotreby mäsa a mäsových výrobkov v Česku. Identifikácia kľúčových faktorov, ktoré tento vývoj za posledné desaťročie zásadnou mierou ovplyvnili. Prieskum bol uskutočnený na konci roku 2004. |
URL | http://www.agriculturejournals.cz/publicFiles/58297.pdf |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2005: 7-12 |