Vytlačiť
1. Tematické gastroakce: hlavně marketingový tah
Názov | Tematické gastroakce: hlavně marketingový tah |
---|---|
Autorské údaje | Petr Manuel Ulrych |
Autor | Ulrych Petr Manuel |
Zdrojový dokument | Marketing magazine. Roč. 9, č. 11 (2005), s. 44-45. - Praha : Mladá fronta, 2005. ISSN 1211-7315 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | čeština |
Krajina vydania | Česká republika |
Systematika | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Heslá | gastronómia * reštaurácie * marketing * klienti * služby * kvalita * personál |
Anotácia | Usporiadanie tematických gastroakcií v reštauráciách. Gastroakcia zameraná na finálneho spotrebiteľa. Ekonomický prínos gastroakcie. Sezónny charakter a dostupnosť k surovinám. Prezentácia profesionálnej úrovne personálu. Prezentácia národných kuchýň a využitie cudzieho know-how. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2005: 7-12 |