Vytlačiť
1. Zvyšovanie výkonnosti podniku prostredníctvom zlepšovania kvality
Názov | Zvyšovanie výkonnosti podniku prostredníctvom zlepšovania kvality | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Autorské údaje | Pavol Gejdoš | ||||||||
Autor | Gejdoš Pavol | ||||||||
Zdrojový dokument | Manažment v teórii a praxi : online odborný časopis o nových trendoch v manažmente. Roč. 1, č. 3 (2005), s. 22-28. - Košice : Katedra manažmentu PHF EU, 2005. ISSN 1336-7137 | ||||||||
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík | ||||||||
Jazyk dokumentu | slovenčina | ||||||||
Krajina vydania | Slovenská republika | ||||||||
Systematika | 658.56 - Kontrola akosti. Hospodárenie s nástrojmi. Hospodárenie s materiálom, surovinami a výrobkami | ||||||||
Heslá | kvalita * výkony podnikové * výkonnosť * procesy podnikové * znižovanie nákladov * konkurencieschopnosť * spokojnosť zákazníkov | ||||||||
Anotácia | Základné atribúty zlepšovania kvality pomocou metódy Six Sigma. Metóda Six Sigma pomocou svojich nástrojov zabezpečuje znižovanie nežiadúcej variability podnikových procesov čím dochádza k znižovaniu nežiadúcich strát čo vedie k znižovaniu celkových nákladov, zvyšovaniu výkonnosti a vyššej konkurencieschopnosti podniku prostredníctvom vyššieho uspokojovania potrieb zákazníka. | ||||||||
Báza dát | ČLÁNKY | ||||||||
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika | ||||||||
Čísla | 2005: 3 | ||||||||
|