Vytlačiť
1. Bezpečnosť potravín v norme ISO 22000
Názov | Bezpečnosť potravín v norme ISO 22000 |
---|---|
Autorské údaje | Jozef Kerekréty |
Autor | Kerekréty Jozef |
Zdrojový dokument | Normalizácia : odborný časopis pre technickú normalizáciu. Roč. 12, č. 1 (január-marec 2006), s. 18-22. - Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2006. ISSN 1335-5511 |
Druh dokumentu | rozpis článkov z periodík |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 006 - Normalizácia. Normy |
Heslá | normy ISO * normalizácia technická * potraviny * krmoviny * bezpečnosť * bezpečnosť potravinová * hygiena * zodpovednosť * kontrola * spotrebitelia |
Anotácia | Uplatňovanie slovenskej technickej normy STN EN ISO 22000, ktorá je dobrovoľným odporúčaním pre všetky typy organizácií, ktoré vykonávajú podnikanie súvisiace s potravinami alebo krmivami. Predmetom normy sú požiadavky na systém manažérstva zameraného na najdôležitejšiu stránku kvality potravín - na ich bezpečnosť. Bezpečnosť potravín, zdravotná neškodnosť, nie bezpečné potraviny a potravinová bezpečnosť. Porovnanie nariadenia Európskeho parlamentu o hygiene potravín s normou ISO 22000. Privátne normy pre výrobu potravín pod maloobchodnou značkou reťazca. |
Báza dát | ČLÁNKY |
Odkazy | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Čísla | 2006: 1-4 |