Vytlačiť
1. Porovnanie kvality a bezpečnosti potravín v SR
Názov | Porovnanie kvality a bezpečnosti potravín v SR |
---|---|
Autorské údaje | Zora Szakalová |
Autor | Szakalová Zora EUBOBF - Obchodná fakulta EU |
Zdrojový dokument | Obchodné podnikanie v podmienkach teórie a praxe znalostnej ekonomiky : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie : 5.-6. október 2006, Vzdelávací inštitút COOP, Mojmírovce. S. 689-694. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2006. ISBN 80-225-2227-9 |
Druh dokumentu | rozpis článkov zo zborníkov |
Jazyk dokumentu | slovenčina |
Krajina vydania | Slovenská republika |
Systematika | 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy |
Heslá | potraviny * kvalita * bezpečnosť potravinová * legislatíva * kontrola kvality * komodity * riziko * Slovensko |
Anotácia | Platná legislatíva pre oblasť kvality a bezpečnosti potravín na Slovensku. Kontrola kvality potravín. Výsledky kontrol kvality u vybraných komodít. Vajcia a výrobky z vajec. Mäso, výrobky z mäsa, zverina a hydina. Cereálie a pekárske výrobky. Jedlé obilie. Mlynské výrobky. Cestoviny. Pekárske výrobky. |
Kategória EPC | Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách |
Báza dát | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Odkazy | (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
Archív EPC | E06 01127-001, OBF - Archív EPC, kópia plného textu |